Hakkımızda

U kunt bij Elit Design terecht voor al uw reclamewerk. Van de belettering van uw wagen tot het maken van uw visitekaartje. Ook het bestellen van uw relatiegeschenken tot het bedrukken van uw kleding. Zo plukt u de vruchten van meer dan 10 jaar ervaring en specialisatie. En dit altijd met een persoonlijke service.

Elit Design staat voor kwalitatief hoogstaand drukwerk.

Onze doelstelling is een product te leveren dat voldoet aan alle eisen van de opdrachtgever. Hiervoor gebruiken we de allerlaatste technieken die momenteel beschikbaar zijn. Wij leveren de gewenste hoeveelheid aan een marktvriendelijke prijs. Dankzij onze geavanceerde apparatuur en de juiste personen met de nodige kennis maken wij van uw idee een professioneel geheel. Of het nu om belettering, kleding of relatiegeschenken gaat. Argo hecht zeer veel waarde aan een kwalitatief eindproduct.

Professionele werkwijze

Uw order wordt stipt opgevolgd, u krijgt vooraf een drukproef en u kunt erop rekenen dat uw opdracht op tijd uitgevoerd wordt.

Persoonlijk contact

U krijgt een vaste contactpersoon die u advies geeft en uw order begeleidt van A tot Z. Met kennis van zaken en een vriendelijke glimlach.